20 december

Hej måndag! Då var julveckan här på riktigt. Jag vill först tipsa om Susanns jultips om hur du hanterar din stress, alla klappinköp och eventuella julaftons städ/matproblem. Du hittar dem på Purple Area. För övrigt ska jag fortsätta fira min födelsedag wiiii! Ja, idag blir jag hela 32 år. Dagen startade 05.15 och det var inte med sång, frukost på sängen och presenter om jag säger så… Nej, utan att Esther 7,5 månad drar ner stora Kartell Bourgie-lampan i vardagsrummet så att skärmen rullar långt iväg. Mannen var där och ingen kom till skada. Förutom jag då …som hann vakna, flyga ur sängen och på mindre än en halv sekund befinna i händelsernas centrum. Helt ärligt, jag trodde jag skulle få hjärtinfarkt av smällen. Puuhhh, har fortfarande hög puls, två timmar senare, men är ändå vid gott mod :). Med två koppar kaffe innanför västen och en finfin guldring från Dyrberg Kern på fingret ska jag nu ta hand om mina små liv och de sedvanliga morgonsysslorna.

Idag visar jag interiörbilder från Göteborg och Alvhem.
Ett supercharmigt hem i retro-stil där detaljer och färg gör den stora skillnaden.

12 reaktioner på ”20 december”

 1. Många Grattiskramar från mig till dig Sofie!!

  Hoppas du får en riktigt härlig födelsedag. Kram Daniella

 2. Styling a`la Anna

  Grattis på födelsedagen! Kanske inte den bästa början..men säkert en härlig dag ändå. 😉 Barnen kan konsten att hålla oss alerta! hihi…

 3. Blogg by Maliin Stoor

  Härligt med stilen och FÄRG! Det säger jag som är helt trist och kör på med mitt vitt och svart..
  =)

  Grattis och må gott

  Maliin

 4. StinaTooMuchInspiration

  Jag skulle flytta in direkt om jag av någon anledning sökte bostad i Göteborg 😉 Tusen tack för inspiration, det där är helt och hållet min stil!

Kommentarer är stängda.