Har du julklapps-ångest?

Jag har kunna fixa mycket av julstöket i god tid i år. Ett litet problem som dock är återkommande varje år, är min egna önskelista. Med både födelsedag och julafton tätt på varandra är det en del som undrar om det är något speciellt jag önskar mig? Och av någon konstig anledning får jag alltid hjärnsläpp under december månad. Kanske är det för jag fokuserar på att hitta de perfekta julklapparna till just de som frågar, att jag glömmer bort mig själv?! Det är roligare att ge än att få är min egna slutsats.

Bilder: Builtny.com

Har du kanske någon klapp kvar men kan inte riktigt komma på något bra? Då är mitt tips ett väldesignat skyddade fodral till kameran, telefonen, laptopen eller iPaden. En bra klapp som garanterat går hem. Den funkar till de flesta; ung, gammal, kille eller tjej. Built är min personliga favorit. Jag tycker de gör de snyggaste och mest funktionella. Med lite annorlunda öppningar, former och mönster hittar jag flera jag skulle kunna tänka mig att packa mina jobbprylar i. Hela deras sortiment hittar du HÄR.

1 reaktion på ”Har du julklapps-ångest?”

  1. Snyggt!
    Själv tycker jag det är svårt att önska sig något, det man vill ha köper man liksom.
    Har dock passat på att önska mig ansiktsbehandling och sånt som jag inte annars lägger pengar på. Inredning är lite viktigare än sköta sig själv, verkar det som!

Kommentarer är stängda.