Den svarta tråden

Svart och vitt är kanske inte det ämnet som får mest utrymme här på
[room] by sofie -bloggen. En stil som dock ibland tilltalar mitt öga och så var fallet när jag fick syn på dessa bilder i danska BoligMagasinet. Kanske är det för att nyårsafton snart knackar på dörren och festblåsan i svart ska på. Svart känns lyxigt och exklusivt, och är ett säkert kort både vad gäller mode och interiör (…ibland lite föööör säkert om man tittar in i garderoben!!!)
Oavsett så gillar jag mixen av de dämpade färgerna i denna otroligt ljusa och luftiga bolig, med undantag för soffbordet som gärna hade fått varit ett trärent, lite rufft bord om jag fick välja. Ett plus för de svarta hissgardinerna i sovrummet/badrummet på ovanvåningen som känns samspelta och ger rummen lite stuns. En färg som inte alltid är given i gardinsamanhang.


Bilder: BoligMagasinet.dk

3 reaktioner på ”Den svarta tråden”

  1. Tycker den typen av svarta gardiner fungerar så bra för att de är skira och släpper igenom ljus. Kompakta, svarta sammetsgardiner skulle kännas betydligt tyngre för mig, men dessa på bilden skulle jag gärna ha. 🙂

Kommentarer är stängda.