Mysiga mellandagar

Godmorgon kära läsare! Hoppas ni ligger kvar i sängen och bara myser, kanske läser du en ny go bok eller bara njuter av ledighet. Berätta, hur har ni haft det under julen, någon extra speciell julklapp kanske? Till oss kom en …enligt han själv en 200-år gammal tomte, läs min man! Ebba sa först; -Det är ju pappa!!! Men när tomten väl satt sig ner blev hon rädd och fick ha sällskap av sin kusin för att hämta sina paket. Då var hon inte så säker på att det var pappa längre! Det var en supermysig julafton med nära och kära och just nu befinner vi oss i Ystad. Igår gjorde jag en inredningskonsultation och idag blir det fika på stan, hälsa på vänner och ikväll träning i form av Body Jam på mitt gamla gym, wwwiii! En superdag med andra ord!
På bilden ser vi dekorativa knoppar DOTS från Muuto. Själv fullkomligt lääängtar jag till vinsten från af Swedala blir levererade och jag kan bädda ner mig och familjen i tradition och hantverk. Det var nog min bästa julklapp faktiskt:) !!!

Ha en bra dag!
Kram Sofie

10 reaktioner på ”Mysiga mellandagar”

 1. Hej du!
  Låter mysig, fika och bara ta det lungt- jag gör det samma. Fast kan ju inte låta bli att renovera lite här hemma, trappan just nu!
  Vi ses nog en sväng ikväll på träningen!

  kram

 2. God fortsättning kära du! Så härligt det låter! Och du grattis !! Att du vann! Bästa presenten ju!! åååå…

  ser fram emot ett nytt inspirerande bloggår 2011, med mkt inspiration, träffar och utbyte.

  Önskar dig allt gott fina du.

  kramar Jannice

 3. Låter som ni har haft det supermysigt! När jag ser bilden tänker jag på VILA, underbart att ha dagar där man kan vila om man vill, härligt med ledigt!

  Ha sköna dagar!
  Kram L-L

 4. Själv stooornjuter jag av att inte ha någon som helst pluggstress och av att få vara med familjen! Det är sååå skönt! 😀 Ska njuta ett tag till har jag tänkt. 😉 Trevlig fortsättning!

 5. Så härligt! Tyvärr är jag en av dom som jobbar i mellandagarna och vi har mycket att göra så det blir lååånga dagar. Puh. Förhoppningsvis kanske man kan ta en veckas semester i januari och bara lata sig! 🙂 God fortsättning!

 6. Hej!
  Härligt med mys, men jag känner att jag myst klart. Jag bara äter när jaggår hemma och alla vet vad som händer då…hehe
  Längtar också efter att börja träna nu…
  Ha det toppen!
  kram Susanne

 7. Proforma - Irene

  Åh, nej… uppe med tuppen! Men bara två dagar, sedan är jag ledig fem… underbart!
  Kul med barn och tomten! Mitt lilla barnbarn är för liten än men det blir spännande att se hur hon reagerar… kanske nästa år!
  Grattis till din vinst och god fortsättning!
  Kram

 8. TACK=) FÖR allt i i söndags=)Vi är på G, och ser fram emot vår lilla förvandling=)

  KRAM MARIA W

 9. Blogg by Maliin Stoor

  Vår jul har varit lugn och skön – laddat batterierna

  Ute och åkt skidor när vädret tillåtit..

  Må gott

  Maliin

Kommentarer är stängda.