Visa vem du är…

Bilder: Toxel.com
Jag startade mitt företag [room] by sofie 2008 samtidigt som jag studerade till inredare. Självklart försökte hålla nere kostnaderna och bestämde mig för att göra mina egna personliga visitkort; något jag fortfarande gör. Jag började med att designade de i indesign/ illustrator, printar ut dem på skrivaren och limmar upp de på tapet. Därefter klipper och pressar jag dem. En kul grej (…tycker jag själv) och perfekt pyssel tillsammans med barnen! Det är alltid någon som kommenterar dem och jag garanterar att du blir ihågkommen. Så spara alla små tapetbitar och gör något kul av dem.

Fler inspirerande visitkort hittar du HÄR.

Bilder: Toxel.com

1 reaktion på ”Visa vem du är…”

  1. Grattis till alla besökare, jättekul Sofie! Kul att du va på Ilvas trendafton, jag läste om den på Ilvas intranät:-) Jag vet att vi ska ha något liknande i Malmö också men jag jobbar tyvärr inte den kvällen.

    Imorgon ska jag till tryckeriet och fixa mina visitkort. De blir väldigt färgglada:-)

    Nu ska jag iväg till en fotograf som säljer ut stora bokstäver. Jag lyckades norpa åt mig de 4 sista. Tyvärr inte de bästa bokstäverna men men. Hoppas du får en härlig söndag med familjen!

    Kram Josse

Kommentarer är stängda.