Hurra för er!!!

Bild: Lekfull Design
Helt otroligt, TACK alla där ute! TACK alla ni som kikar in och läser, och som ibland lämnar några fotspår efter er. Bloggen har här under kvällen passerat ytterligare en 100 000 barriär. Det värmer och det är fantastisk att se att vissa dagar har bloggen över tusen besökare!

Vi har nyligen flyttat till Danmark, fått barn nr 2 (Esther) och först nu har …tror jag vi har landat och funnit oss till rätta, hittat rätt matbutik, dagis och kommit igång med språket! Men det finns en sak som hela tiden varit oförändrad, och det är bloggvärlden. Det är en härlig plats att kliva in i då och då, en plats där jag känner samhörighet och stimulans, där jag funnit ett nätverk jag inte trodde var möjligt. Helt enkelt ett vänligt ställa att inspireras och dela uppfattningar med andra inredningsintresserade. Fantastiskt, jag är såå glad. TACK alla ni goa läsare där ute!

Nu ska jag fortsätta hålla lördag här tillsammans med mannen! Vi har tittat på Robins och skrattat oss fördärvade 🙂 Johan Glans, han är bara såå bra. Jag gillar att han skrattar åt sina egna skämt!!! See you tomorrow, då får ni bilder från i torsdags. Jag var på trendafton på ILVA och lyssnade på Mads Arlien Söborg -Danmarks svar på trendgruppens Stefan Nilsson, mer om det imorgon.

Kram Sofie

3 reaktioner på ”Hurra för er!!!”

  1. Jag tycker också att jag får så mycket i utbyte av bloggvärlden; inspiration, hejarop och kreativitet! 🙂

    Grattis till jubileumet! 🙂

  2. Grattis och tack tillbaka! Du har en fantastiskt bra blogg och då är det ju klart att man vill följa med i varenda inlägg! 😀 Jag gillar starkt att du blandar inredning med personliga inslag.

Kommentarer är stängda.