Fixa stilen

Bild: BoligLiv
Danskarna har en härlig förmåga att få allt att se snyggt och naturligt ut. När jag bläddrat i danska magasin och surfat på danska sidor har jag omedvetet gjort någonslags analys och slutsatsen tänkte jag dela med er denna lördagmorgon! Studera bilderna och se om du ser samma som jag…

Bilder: BoligLiv
[room] by sofie:s slutsats;
Danskarna mixar ofta ihop träfärgade möbler i någon form för att balansera upp det vita. Till de pryder de väggarna med peronliga tavlor och andra sköna accesoarer. Det blir sällan stereotypt som det lätt kan bli i våra svenka hem.

Ellerhur är det kul att se lite udda möbler ihop med designklassisker?

5 reaktioner på ”Fixa stilen”

 1. Åse - Interiörguiden

  Det är bara att konstatera, danskarna är riktigt duktiga på design och inredning. Därifrån kan vi hämta massor med inspiration.

  Trevlig helg!

 2. Blogg by Maliin Stoor

  Helt rätt och helt rätt
  =)

  Gillar det huuur mycket som helst!!

  Må gott

  Maliin

 3. Det blir en skön mix helt klart!! gammalt möter nytt är en klockren mix!! man kanske får bli lite mer dansk 🙂
  kramar isa

 4. Toksnyggt! De har verkligen känsla. Tycker faktiskt att det är samma sak när det gäller kläder. De lägger ofta till den där lite oväntade prylen som gör att det blir sååå snyggt.

 5. Det är så snyggt va! Av ngn slump så blev vårt hem lite så nu. Elipsbord och myran-liknande stolar i valnöt samt mycket vitt, färg of course samt ngn möbel i gammaldags typ teak

Kommentarer är stängda.