Årets trädgårdsprodukt


Bild: Hasselfors Garden

Fredag och helg igen. Just nu pågår trädgårdsmässan i Stockholm- Nordiska Trädgårdar. Det ser såå härligt ut när man surfar runt och blir inspirerad av bloggkolleger. Klicka HÄR för att komma till Hemmariket och se Charlottes bilder.

Bild: Hasselfors Garden

Ett lite utomhusprojekt just nu skulle vara att angöra en väldoftande köksträdgård. Årets trädgårdsprodukt 2010 är odlingsbänken från Hasselfors Garden. Den har egenskaper som värmebehandlat trä och går även att bygga på höjden!

Nej, det blev ingen ”Rihanna-Sofie” hos frissan igår. Nu har håret blivit så långt så min frisör ville vänta att klippa av det tills sommaren. Det blev istället en ”Karin Mannerstål” permanent. Har haft den innan och det är en ganska rolig och lättsam frisyr. Dock raka motsatsen till MTV stjärnan, hahah!!!

Önskar er en trevlig fredag!
Kram Sofie

7 reaktioner på ”Årets trädgårdsprodukt”

 1. Designing good life - Sarah

  Ja det är konstigt att det börjar att klia i fingrarna så fort som solen tittar fram! Coolt med en permanent.

 2. odlingsbänkarna är ju onekligen väldigt fina. men de sköter sig ju inte själv, tyvärr får jag då säga.
  älskar trädgård men ägnar nog inte så mycket tid till den om jag ska vara ärlig…
  jag tänker varje år att jag ska stoppa ner lökar, men kommer aldrig längre än till tanken…

  ha en fin helg!

 3. Härligt med trädgårdsprojekt, är inte så bra på det där, håller mest på med bänkar och saker som får pryda trädgården, men en och annan kruka med någon fin blomma blir det. Så kul med en Mannerstål-frisyr! Tack för din goa kommentar hos mig = )!

  Ha en skööön helg!
  Kram L-L

 4. Tigris Predikantan

  Jag tackar alla som visar bilder från mässan so jag inte kunde delta i!
  🙂

 5. Hejsan svejsan du underbara bloggerska! ♥

  Din blogg är helt ljuvlig, jag älskar alla dina bilder och det sättet som du skriver på. Har jag förstått dig "rätt" genom bloggen så är din blogg du i grund och botten. Hit ska jag komma tillbaka och jag hoppas att du någon gång vill titta in på min blogg också.

  KRAMISKRAMAR // OLIVIA

 6. Home and desire

  Åh, så här vill jag verkligen ha det i vår trädgård! Älskar sten och vill ha en egen liten köksträdgård 🙂 Blir nästa års projekt!

 7. nakirlu-Ulrika

  Jag tycker så mycket om att odla, men sen vi flyttat och fått en ny trädgård har det inte blivit av pga att det inte finns någon naturlig plats till det. Har tänkt på dessa fina lådor men även de ska stå på ett bra ställe. Får se hur vi ska lösa det, ska nog komma på något.

Kommentarer är stängda.