Designa din trädgård

Bild: Ting Ute & inne
Det märks tydligt att temperaturen stiger och våren börjar sakteliga nalkas! Hur ser din trädgård egentligen ut…? Har du koll på läget när det kommer till växter och rabatter? Själv har jag jättedålig koll på vilka växter som ska stå i vilket väderstreck, när det ska planteras, hur de ska skötas, klippas, ja, listan kan göras lång. I fjol rullade vi ut gräsmatta och i år funderar vi på att fylla upp rabatterna med någon snygg sten. Det får bli lättskötta gröna växter i krukor för vår del tror jag!!!
Bild: Ting Ute & inne
Vill du ta hjälp av en trädgårdsdesigner är det nog hög tid att kontakta någon nu…

Ting Ute & Inne i Trelleborg vet jag erbjuder denna tjänst. Jag är övertygad att det är som med inredning, man ska bara komma över tröskeln och inte vara för feg… Det lönar sig i nästan alla fall att att ta in proffshjälp på området …växter och träd kan bli ganska kostsamt att laborera med själv, precis som möbler och inredning! Inspireras av deras blogg HÄR.

Nu blir det lunch och en stunds vila på terassen!
Kram Sofie

4 reaktioner på ”Designa din trädgård”

 1. ♥ A Cup Of Emilia ♥

  Det vore en dröm om man hade råd att anlita någon som designade ens trädgård. Vår är verkligen tråkig! Ha en fin kväll 🙂 Kramar från Emilia

 2. Ja nu våras det verkligen! Så härligt!! Får snart ta tag i terrassen. Hoppas allt är bra med dig. KRAM Jannice

 3. Snyggt! Skulle gärna ha hjälp av en trädgårdsdesigner för att styra upp vår trädgård. Hoppas att du har det bra! Kram!

 4. Det behöver inte vara dyrt!!!
  Jag jobbar på Ting Ute & Inne med att erbjuda tjänsten:
  "Idéer på plats".
  Jag kommer hem till dig, ger tips och idéer direkt på plats i ca. 1,5timme för att skapa miljöer på tex uteplatsen eller balkongen.

  Jag använder mig av det du har, tipsar om vad du skulle kunna komplettera med. Växter, detaljer, uteplatsens golv, tak och väggar!
  Hittar din stil i utemiljön och ger dig en röd tråd!
  1950:- + körers.
  En summa som man snabbt sparat in då man slipper göra alla felinköp.
  Läs mer om hjälpen på:
  http://www.tinguteoinne.se/tradgardshjalp
  eller
  http://tinguteoinne.blogg.se/2011/march/vill-du-ha-hjalp-med-din-utemiljo.html

Kommentarer är stängda.