Tapetstuvar…


Bild: BoligLiv
är något som alltid blir över…
Jag samlar mina rullar i en stor aluminiumhink. Därefter pryder de mitt arbetsrum, speglar mitt arbete och stora intresse –inredning!

Har du tröttnat på den vita hyllan som bara hänger där, rakt upp och ner -helt utan identitet? Här får du en bild och tips på hur du lätt kan designa din egna hylla. Sätter du krokar under maxar du förvaringen. Kul i barnrummet men också i vardagsrummet. Tapeterna sätter helt och hållet ribban för hur crasy det kan bli! Låt kreativiteten flöda…

2 reaktioner på ”Tapetstuvar…”

  1. Härligt tipps!!! Jag gjorde själv någonting liknande fast med present papper i mina kubhyllor. där jag böt från vit bakgrund till grön på 10min. Detta tipps ska jag ha i åtaken när vi ska göra om i min dotters rum.
    Riktigt härligt att bland tapeter i kuberna som på din bild. Tack för inspirationen. karmar isa

Kommentarer är stängda.