Formforum: Sista delen

Vårt sista studiebesök i Göteborg blev på;

Bild: [room] by sofie
en fantastisk butik/showroom för den inredningsintresserade! Vi blev guidad runt och allt avslutades med ett litet ”läxförhör” med två fina Plazamagazin i potten… Mitt team lyckade bäst och fick in full pott, YES! (…inte svårt att vara uppmärksam med butikens fantastiska utbud och intressanta leverantörer) Tack för vi fick komma!

Nedan har ni några av mina favoriter; Obamakudden, chanel-inspirerad skinnstol och lampan som heter Coco efter just Coco Chanel själv som sägs ha formgivit den, då det begav sig!
Vacker oavsätt vad… (visst ser den ut lite som en symaskin, eller?)

Bilder: [room] by sofie

Tack än en gång till alla sponsorer för att ni gjorde det möjligt för oss inredningsbloggare att sammanstråla och tack för alla fina presenter vi fick med oss hem!

Sponsorer; Cult Design, Eco-Boråstapeter, Danskdesign.nu, Rörstrarnd, Erik Bagger, Georg Jensen, Bagaren & Kocken, Saga Form, Residence, Yankee Candle, Kähler, Indiska och Avalon Hotel


Bild: Lånad av Frida Berlund

Ha nu en skön måndagkväll!
Själv ska jag köra Body Pump och lär somna gott efter kvällens pass… Imorgon sätter vi oss i skolbänken igen, då blir det inredningsskolan Del 7: Belysning

Kram på er!
Sofie

3 reaktioner på ”Formforum: Sista delen”

  1. Haha ja vi var grymma som kammade hem vinsten 😉 Hoppas du får en bra vecka! Kram Emelie

  2. Elisabeth - anyhow.se

    Där har jag botaniserat många ggr, t o m köpt, men inte mycket, och inte många… 🙂

  3. StinaTooMuchInspiration

    Nu ska jag sluta gräma mig över att jag inte kunde vara med andra dagen..
    Men. Har nu sett den där Obamakudden hos flera andra, absolut även min favorit. Någon som vet hur man kan få tag på den utan att åka till Göteborg?/Stina.

Kommentarer är stängda.