Före/efter bilder


Bild: hemnet.se
Förra veckan homestaga jag en mysig etta i Lund. Jag lovade då att återkomma med bättre bilder… En välplanerad lägenhet med mycket charm gjorde att jag valde att jobba med en inredning i lite romantisk kvinnlig stil. Den svarta mattan ger rummet lite mer karaktär och gör att det inte blir för sött! (…yang-termer som min feng-shui mästare Jannice hade uttryckt det!) Bjussar också på lite före/efterbilder, det vet jag att ni gillar!!!


Vardagsrum före:


Efter:

Kök före:
Efter:

Bilder: hemnet.se [room] by sofie

Nu ska jag rusa till skönhets-salongen. Det ska man unna sig ibland… På lördag reser jag till asien och då är det gott att ha lite färg på fransar och bryn (…blondie som man är!!!)

Kram och trevlig kväll!
Sofie

9 reaktioner på ”Före/efter bilder”

 1. Snyggt! Den blir nog ett hett byte bland alla studenter. 🙂

  Ha en härlig resa! Låter minst sagt gott att komma iväg lite den här årstiden.

  Kram Malin

 2. StinaTooMuchInspiration

  Håller med, så fullständigt själklar och enkelt det ser ut – du är verkligen duktig! (Men jag som älskar att se på tv undrar ändå vart den "fina" 😉 platt-tv:n tog vägen?
  Ha en härlig resa!
  Kram/Stina.

Kommentarer är stängda.