Vinnaren är…

Lourdes från Stockholm, tjejen bakom bloggen;
Love and Be Proud.
Grattis, du har vunnit fyra julgranskulor från webbutiken älskling & jag. Så här lyder hennes motivering…


Bild: älskling & jag

”Julen börjar några dagar innan med storstädning. Sen som hos alla andra med förstaadvent…då brukar vi baka massa gott!! Sedan bjuder vi in hela familjen på första adventsfika… Vi lottar då ut vem, man ska köpa årets julklapp till! 😉 Hos oss är det jul hela december… För mig är julen en stämning av lugn & kärlek… en tid att vara tillsammans! ”

Tack för alla fina kommentarer. Jag har fått massor av tips & idéer om hur jag kan finna julstämning och roligt pyssel till hemmet. Läs alla kommentarerna HÄR. Stort tack till älskling & jag som sponsrat med det fina priset!

1 reaktion på ”Vinnaren är…”

Kommentarer är stängda.