Homestaging

Tack för era fina kommentarer i förra inlägget (…och på facebook) om homestagingen jag gjort! Det värmer med sååå mycket uppskattning på en och samma gång!!!

Idag vill jag åter igen tipsa er om:
Bara att grattulera denna duktiga tjej med denna brillianta idé. Vilken succé det blivit! När jag homestagar använder jag mig en del av Bemz, för att ändra utryck i mina objekt. En soffa är en väldigt central detalj i homestagingen och det är ofta den som får bestämma uttrycket i jobbet jag ska göra!

Inredningstips till alla er där hemma…
När jag gör heminrednings jobb så är det många som tröttnat på sin soffa men tycker att det är en dyr investering att köpa ny. Kolla runt på t ex Blocket för att hitta en ikeasoffa ni gillar. Pimpa sen upp den med ett härligt överdrag från fantastiska Bemz. Där hittar du allt från enkla i bomull till designade Marimekko och Stig Lindberg textilier. Till exempelvis Karlanda-soffan finns det över 100 olika varianter att välja mellan, hundra!!! Det behöver inte kosta stjortan att ge vardagsrummet en helt ny look! Nedan ser ni ett urval från Marimekko-kollektionen.


Bilder: Bemz.se

Missa inte tävlingen som dyker upp här på bloggen i kväll…
Ha en bra dag!

Kram Sofie

5 reaktioner på ”Homestaging”

 1. Jag instämmer, riktigt bra med bemz! Varför kom man inte själv på en affärsideén:)? Fint homestaginguppdrag du gjort förresten.

  Hoppas du får en riktigt skön semester, jag är något avundsjuk!

  Kram på dig!

 2. Hej Sofie,

  vad roligt att du har så mycket användning för Bemz-överdrag i ditt arbete, och att du gillar vad vi gör :).

  Vet du att vi ska öppna Bemz Inspiration Store i Stockholm nästa vecka? På Odengatan 22 kommer vi att slå upp portarna "i verkligheten" för första gången!

  hoppas att du tittar in nästa gång du är uppe i Stockholm!

  hälsn

  Sara från Bemz

 3. StinaTooMuchInspiration

  Kan bara hålla med – jag har en låda med prover från Bemz på soffbordet just nu och så fort vi får gäster lägger vi ut och väljer. Funderar alltså på att köpa ny klädsel till vita soffan. Men vi får väl se om det händer. Är stor fan av vita soffor…
  Ha det bra!
  Kram/Stina.

Kommentarer är stängda.