Tänk Rosa


Bild: Colorama

Just nu är det ju mycket fokus på Rosa -och hur vi kan hjälpas åt att bekämpa cancer! Genom att skänka en liten slant då och då blir det till slut mycket pengar till forskning och studier! Vi kan hjälps åt genom att köpa t ex Rosa mobiler, godis i form av Rosa rattar, Rosa band finns snart i alla butiker -i år formgivet av Gert Wingårdh. Många butiker gör sina egna små kampanjer och det är sååå härligt att se alla hjälpas åt för att bota denna elaka och orättvisa sjukdom.

Med denna bild vill jag visa här på bloggen att om vi alla hjälps åt kanske det förhoppningsvis snart finns ett botemedel -varjefall till nästa generation.

Visste du att: färgen rosa (…inte bara är snygg & trendig) utan att den har en läkande effekt på oss människor.

Ha en fin onsdag därute!
Kram Sofie

3 reaktioner på ”Tänk Rosa”

  1. Proforma - Irene

    Rosa som färg är ingen favorit hos mig men ett rosa band investerar jag gärna i!
    Ha en bra dag!
    Kram

  2. Jag instämmer med förra kommentaren.Jag skänker gärna och gör även reklam på min blogg.
    Kram Anna

Kommentarer är stängda.