Kök med nostalgi & romantik


Bild: Leva & Bo
Kunde inte annat än gilla detta ombonade och romatiska kök.

Vilka kombinationer av färg, form och material!

Underbara tapeten Brocante från Pip Studio Intrade– en härlig mix av bilder och djurmotiv. Gamla läskflaskor och plåtburkar pryder de öppna hyllorna ger köket en touch av spännande nostalgi. Tolixstolar i galvaniserat stål, lila taklampa i plexieglas som plockar upp den ljung färgade kakelplattan ovan diskbänken. En otippad kombo i det romatiska köket!


Bilder: Leva&Bo

Denna onsdagen blir det till att röja här i mitt arbetsrummet. Kanske en lite ommöblering eller lite nya tygtavlor. Jag måste ha lite ny energi i rummet känner jag! Det händer en del i företaget nu så då gäller det att vara taggad…

Just nu jobbar jag med att koordinera FOJAB arkitekter och deras stora sammanslagning. Lund-Malmökontoret ska bli ett stort och numera ha sina 80 arbetsplatser i Dockan i Malmö. Projektet pågår till nyår. I eftermiddag ska jag på ett spännande intag av en lägenhet som behövs möbleras…

Vi hörs snart!
Kram Sofie

4 reaktioner på ”Kök med nostalgi & romantik”

 1. Va kul att det går så bra för företaget:) Jag skulle köpa Skånskan igår men ingen av de butiker jag var inom sålde den! Hoppas du har tidningen så jag kan titta sen!

  Vad sägs om lunch i nästa vecka, torsdag eller fredag?

  Kram Jossan

 2. Blogg by Maliin Stoor

  Så spännande!!
  Lycka till!!

  Tänk någon gång kanske vi får uppdrag ihop =)

  Maliin

Kommentarer är stängda.