Fixa stilen!


Bild: [room] by sofie

För ett tag sedan gjorde jag ett Hemma-hos-reportage hos min vännina och fd kollega Josefine med bloggen AT HOME. Inredningsskolan Del 5: Arbetsrummet vill idag jag lyfta fram deras ”hemmaoffice” som Josefine inrett tillsammans med sin sambon.

Beskrivning: Smakfullt med en känsla av perfektionism. En fantastisk, enhetlig tavelvägg i svart och vitt där paret lätt kan addera och byta färg efter humör. Klockan modell X-tra Large, visar tydligt när det är dags att byta aktivitet! En neutralbas gör rummet flexibelt. Klockan kommer från Living och tavlorna från Ilva.

Bild: [room] by sofie
Se alla bilder från parets vackra lägenhet i västra hamnen i Malmö. Klicka HÄR!

Ha en fin start på veckan!
Kram Sofie

PS. Missa inte reportaget om [room] by sofie i Skånska dagbladet på (onsdag)- inredningssidorna!!!

3 reaktioner på ”Fixa stilen!”

  1. Inredningsgalen

    Väldigt snyggt, helt i min smak!
    Fick en fråga igår om att inreda ett kontor på ett gym här i stan. Kul men gud vad nervöst, har aldrig gjort detta till andra människor för, bara här hemma. Fick en budget att inhandla saker för. Några tips?? Tänkte att jag skulle börja med att be han lista upp vad det är han vill ha ut av kontoret. Just nu är det ganska så stökigt, med ett skrivbord o en soffa, han trivdes inte. Tänkte att det var en bra start att utgå ifrån vad han vill ha. Men tar tacksamt emot tips!!!!

Kommentarer är stängda.