Hösten har dragit igång

Bilder: Karl andersson & söner
Ja, det verkar som hösten satt igång på allvar, med allt vad det innebär…
Nya kollektioner, vipkvällar, leverantörsträffar etc- härligt härligt att få gotta sig i alla nyheter!

I tisdags kikade vi på Baumans nya höstkollektion och blev även bjudna på lunch. I onsdags har jag jobbat med en offert och gjort kollage till ett inredningsjobb i Malmö. Igår kväll var jag inbjuden till Form Design Center i Malmö.

Det var Swedese, Karl Andersson & söner samt textilföretaget Kvadrat som visade sina nyheter. Det var mingel med representanter, god förtäring och vin såklart *ler*. Jag fastnade mest för Karl Andersson & söners nyheter och kommer därför visa lite miljöbilder med deras nyheter. Bilder lånade från deras hemsida.

Bild 1 och 2 -visar praktisk klädhängare PONOQ som fälls ihop när man inte använder den. Den andra bilden visar en på stativ som passar perfekt i offentlig miljö, då du kan hänga på båda sidorna.

3. Detta supersnygga soffbord NEWTON med organisk form på skivan står högt på önskelistan. Hade passat så bra i vårt nya v-rum. 8870:- + moms. Bordet har redan vunnit designpris och får flytta in när som!

4. Snyggt hyllsystem –SIGN som du själv bygger efter behov. Det går att snurra hyllorna och du klickar ihop sektionerna som ett pussel, genialiskt! Passar lika bra i hallen, kontoret som i barnrummet- se bilden under!

Bilder: Karl Andersson & söner

Då fick ni lite inblick i hur min vecka sett ut! Lite mer jobb lite mindre bloggande… Jag har förhoppningar om att publicera första delen i inredningskolan Del 4: Sovrummet -ikväll.

Tack för era fina tips om sänggavlar, mer om det i inredningskolan…
Kram Sofie

5 reaktioner på ”Hösten har dragit igång”

 1. härliga inspirationsbilder från företagare i Jönköpingsregionen hehe. ( vi har ju A2 i närheten oxå) men har jag ngn möbel från dem ? ICKE !!! lite för dyrt för min ekonomi men jäkligt snygg design. Ha en skön dag, kram Malin

 2. Hej !

  Under mina tre veckor praktik har jag vart med Frida och har där med vart med en del under namnebytet som nu har skett. http://trendenser.se/ är hennes nya namn så jag tänkte bara påminna om att länka om henne till detta.

  Titta gärna in på min blogg som jag har byggt upp med Fridas hjälp 🙂 tiokvadrat.blogg.se

  Hälsningar Jenny

 3. Mycket snyggt du visar! Hyllan fastnade jag för men det är säkert bara för jag vill ha en ny hylla i vardagsrummet!
  Kram

 4. House of Jammi - blogg och webshop

  Vilka fina möbler du har valt ut. De mjuka formerna på soffbordet var verkligen tilltalande.

 5. Blogg by Maliin Stoor

  Roligt!!!

  Tänk om vi bodde närmare varandra!!!!

  Vore kul att göra uppdrag ihop någon gång!!

  Go Girl

  Maliin

Kommentarer är stängda.