Denna veckan- Inredningsskolan Del 4: Sovrummet

God måndag-morgon!

Hoppas helgen varit skön och vilsam…

För min del har den varit väldig skön och givande! Vi har träffat vänner fredag-lördag-söndag. Vi har både brunchat ute och lagat mat hemma. Jag hann även med att besöka min frisör. Så nu är jag laddad för en ny vecka…

Bild: Ellos.se

Denna vecka kommer inredningsskolan: Del 4 krypa in i det allra heligaste- sovrummet. Här kommer en härlig inspirationsbild från Zara Home collection.
Tips: En enkel sänggavel gjord av två lastpallar. Eller hur är det snyggt!? Vad har du för sänggavel hemma? Vill du dela med dig av tips på din kanske hemmagjorda sängavel här i inredningskolan.

Ha en fin start på veckan!
Kram Sofie

10 reaktioner på ”Denna veckan- Inredningsskolan Del 4: Sovrummet”

 1. Verkligen ett mysigt sovrum. Zara Home blandar verkligen högt och lågt – här var det dock högt så det förslår. 🙂

 2. Vad roligt, vi ska använda oss av lastpallar för att göra ett soffbord, men nu blev jag sugen på sänggavel också! Gillar din blogg skarpt!

 3. Jag brukar alltid klä en gavel med skumgummi och vackert tyg. I Feng SHui så säger man att man ska ha en gavel som förenar varandra och inte splittrar 😉

  Bra att även sätta huvudet mot när man ska läsa en bok. Lätt att byta ut med olika färger och tyger när man vill det. Tycker det liksom är toppen gavel.

  Kul idé med lastpallarna. Lite ruff för prinsess Jannice kanske *skratt* men urläckert!

  KRam på dig vännen.
  Jannice

 4. Jag har precis som Jannice gjort en egen sänggavel som jag klätt om med tyg. Har kört så i många år och trivs med det men ibland kan jag tycka att det skulle vara kul med någon annan… dock ej lastpallar som för mig inte känns så fräscht!
  Men nu är jag beredd på sovrumsinspiration och tips! Shoot!
  Kram 🙂

 5. Låter som du haft en rolig helg! Jag har också varit ledig och bara tagit det lugnt, fikat med tjejkompisarna och shoppat! Kan nog inte bli bättre:)

  Hmmm, vet inte riktigt vad jag tycker om lastpallarna. De är nog ful-coola!

  KRAM

 6. Ja, det kan jag väl göra. Vi har snickrat ihop en gavel av pärlspont med en "ram" av trä runt, och så målat den vit, jag är nöjd med den i alla fall!

 7. Så fin bild, det ser superskönt ut, precis så som en säng ska se ut! Snyggt med lastpallarna.

  Ha det bra!
  Kram L-L

Kommentarer är stängda.