Enkel styling

Ibland känner jag för att
piffa eller ändra om snabbt. Det kan vara allt från att flytta krukorna i ett fönster -till att gå loss med färg på en vägg (…beror lite på energinivån!!) En sak som får mig att le är snygga stilebens och när man placerar ett föremål på en plats, där den inte egentligen hör hemma!


Bild: familyliving

Tips; på enkel styling.

1. Plocka fram något du verkligen gillar. Tex DIN favoritklänning -inspireras av bilden ovan! Njut av den varje dag (…och inte två ggr om året som man kanske annars har den på sig!) På bilden verkar den även som accentfärg. Din styling blir personlig, detta tips funkar även med skor och andra fynd! Placera dem i bokhyllan eller ovanpå en hög med magasin på golvet, snygg installation! Använder du saker du verkligen tycker om -kan du bara lyckas.

2. Möblera om mera. Vänd och vrid på dina saker! Du kommer alltid på någon ny rolig idé. Lyft fram olika saker olika månader.

3. Färg! Samla ex alla dina kuddfodral i en hög… Var inte rädd för att testa nya färg kombinationer och mönstermixar. Varje gång kommer en gammal kudde få ett nytt uttryck! Köp hem en burk färg på fredagen och måla oväntat om en vägg eller gammal möbel du fyndat på loppis! Jätteroligt helg projekt.

Har du några bra tips på enkel styling? Skriv gärna några rader…

Helgen närmar sig med stormsteg 🙂
Jag ska fundera ut en spännande tävling hos [room] by sofie. Vi ska ju snart fira 20.000 läsare här på bloggen. Det kommer också bli en inredningsskola i sju avsnitt, det ni!

Kram Sofie

6 reaktioner på ”Enkel styling”

 1. Inredningsgalen

  Håller med, är nog aldrig riktig nöjd – eller så ändra jag tycke o smak hela tiden!
  Jo innergården är vi nöjda med, fiberduk underst – gud nåde om det växer ogräs nu!!
  Blir det Starshine???
  Planen är utgång, men efter en stressig vecka känner jag mig som en urvriden disktrasa – så vi får se. Nu vill jag verkligen ha helg!
  KRAM

 2. EN INREDOHOLIC

  Hej du goa!! Tack för fina tips, kan bara hålla med. Tyger är väl något som verkligen kan förändra. Härligt. Själv har jag kuddmani!!

  Önskar dig en fin fin helg. O ser fram emot din kurs !! Kram Jannice

 3. Vilka bra idéer du skriver om! Jag har blivit sån som hänger fram favoritklänningar både barnens och mina, så fint! Någon här och någon där.

  Kul med en hög tidningar, bra tips att bara ha på golvet med något ovanpå, ska prova!

  Min styling hos andra (t.ex husstyling) är att ta bort gardiner, låta en rullgardin hänga och släppa in massa ljus. Jag stylade snabbt i köket idag med en bukett inplockade blommor från min morgonpromenad, åh, de gör hela köket. Textil över huvudtaget är ju lätt att använda, nya handdukar, billigt och ändrar snabbt färg. Ja, du kan ju allt det där = )!!!

  Vad kul med inredningsskola, den ska jag gå = ), jag ansöker här och nu *fniss*.

  Ha en skön helg!
  Kram L-L

 4. ...Tre rum och kök

  Hej!

  Kan bar hålla med om, att en liten omflyttning av möblerna kan ofta pigga upp en lite.

  Mitt tips är att inte ta i så (om man bara känner för nåt litet nytt) det kan räcka med nya blommor, eller ett par stiliga kuddar till soffan…sen att det kan ta med sig både det ena och det andra, det är en helt annan sak *fniss*

  Ha en trevlig helg!
  L

 5. Creations by Lisa

  När jag "tråkigt" hemma brukar jag också liva upp med färska blommor, så enkelt, så snyggt,så billigt. Fin idé det där med att ställa fram älsklingsskorna eller plagget :-).

  Ser fram emot din lilla kurs. Du har inte lust att ha med din blogg på SIB? (Svenska inredningsbloggar). Kika in hos mig så får du reda på mer…

  Kram denn soliga lördagsmorgon – Lisa

 6. Inspirera Mera

  Vilka härliga tips du kommer med!

  Vad roligt att du är med och tävlar, lycka till!
  Kram Sandra

Kommentarer är stängda.