Äntligen Hemma -huset


Bild: Svenskfast.se

Frilliggande villa i 2 plan m källare-7 ROK
Tomt 1080 KVM
Byggår 1917
Pris 11 950 000 kr eller högstbjudande

Ja, ni missade väl inte finalen av Änligen hemma
Jag fastnade vi TV:n och var glad att jag prickade in rätt avsnitt…när allt var fix, färdigt och stylat! Här kommer mina favoriterbilder.

Köket; Mmm, jag är svag för blandade designstolar och öppna hyllplan! Taklampan från Marset gör det inte sämre!
Kontoret: Orange sägs öka kreativiteten. Frågan är bara om man skulle bli galen här, haha!!
Tvättstugan; Wow- smuts och tvätt skulle från och med nu bli min stora hobby! Vem skulle inte vilja tiibringa timmar i detta kulörta rum!?
Allrum; Har en tendens att bli passager. Här lyckas de fånga intresset på alla väggar. Gillar mest lamporna som får ta plats vid läs/tv hörnan. Kul att dem valt att gå på blåa vägga!
Uteplats: Jag är mållös! Jag sparade min bästa bild till sist! Jag citerar Martin Timell; –Lollo, det här är det bästa du gjort någonsin! Fantastisk idé, här skulle jag vilja sitta i många och långa samtal med när och kära…gärna ut på småtimmarna!
All bilder: svensk fast.se
Klicka HÄR för all information om huset och fler bilder från Lokevägen 8.

5 reaktioner på ”Äntligen Hemma -huset”

  1. EN INREDOHOLIC

    Aaooooooooch, personligen höll jag på att dö av den där tvättstugan. Såg programmet osse. Totalt hemsk i mina ögon!!!! Men vi människor är olika. O tur är väl det 🙂 O vem har koll på vad som gömmer sig i låda 3, 4, 5 och 6 ?? Nja, verkar som en inredning som håller i ngn månad, sen blir man nog trött.. Lite jobbigt att då börja kakla om *fniss* Men alla är ju inte som jag 😉

    Kram på dig du färglada tös!
    Jannice

  2. De lyckades verkligen grymt väl! 🙂 Så mycket fint – och du har valt mina favorit också. Fast jag gillar Karin Mannerståls tonårsrum mycket också. Pergolan är superb. Idén med att använda det gamla staketet i allrummet på ovanvåningen blev också grymt snyggt. Kul när proffsen kan sina grejer. 🙂

Kommentarer är stängda.