Fastighetsbyrån X3

Idag hade jag verkligen velat vara i Stockholm. Men med jobb inbokat (…och en man på resa!) så var det var inte att tänka på. Fastighetsbyrån bjöd in till pressvisning; FastighetsbyrånX3 där de tillsammans med designpsykologen Sally Augustin och tre stylisterna har stylat en lägenhet. 3ROK på Östermalm har inretts – i tre versioner. Idag visa jag bilderna som Mikael Beckman stylat. Jag gillar verkligen hans krispiga inredning. Han har stylat på ett väldigt klassiskt och säljande och i en stil som tilltalar väldigt många. Skira vita gardiner och grönt är SÅ tacksamt att arbeta med mot vitt, trä, mässing och svart. Mikael stylar bland annat för H&M Home och Svenskt Tenn.

Vill du lära dig mer om homestyling? Jag har nyligen gett ut en webbkurs i Homestyling? Du köper den HÄR!

kk24hp3tk0rpvjpc1hwoG-1B-1nqkdcqlajqmqmyftw9rjpmpxpw5wqheevekijteayojirkxnskjhkrsxzmhwybbrnqduepvg8ejtmv1lJ-1H-1I-1

 

Sally Augustin är filosofie doktor i psykologi och är yrkesverksam som designpsykolog. Under sitt yrkesliv har hon skaffat sig stor erfarenhet av att ta fram och skapa rum, objekt och tjänster som använder sig av designpsykologiska principer.enyslm40wcehe9p3ykre

Pressbilder – Fastighetsbyrån

2 reaktioner på ”Fastighetsbyrån X3”

  1. Vet du om det finns ngn inköpslista, eller kommer ”allt” från Svenskt Tenn? Mattan under skrivbordet är störtskön och vill så gärna ha en.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *