Talkshow i bilder.

roombysofie_studio_talkshow_inredare
roombysofie_inredare_

I måndags kväll fick jag besök av ett härligt gäng tjejer från Malmö högskola och deras lärare. De hade bjudit in sig till min studio för att livestreama en direktsänd talkshow. En slutuppgift i ämnet webcasting. Totalt fyra kameror, datorer, mikrofoner, laptops, hörlurar och massor med skratt och lite nervositet. Vi hade en härlig kväll vilket jag tror bilderna berättar. Missade du klippet kan du se det när du vill här nedan!

Önskar dig en bra fredag! Själv ska jag ta tåget till Hässleholm för en inredningskonsultation! Håll tummarna för att jag inte blir insnöad. Kram // Sofie 

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

2 Comments

  1. Härliga bilder! Tack än en gång för din medverkan, det blev grymt! Vi har över 1000 viewers på sändningen med dig! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *