Reportage i Metro Bostad; Inredningskurs

Tack för alla fina heja-rop och hälsningar efter reportaget i Metro förra vecka (sidan 20). Tidningen lyfte upp min inredningskurs och intervjuade mig bland annat om min utbildning, mitt sätt att driva företag samt hur jag med tydliga mål lyckats forma mitt drömjobb!

Nu är det dags får ny kurs på samma tema; Hitta din personliga inredningsstil. Torsdagen den 21 mars kör vi igen!

  • Vad: Föreläsning & Workshop. ”Hitta din personliga inredningsstil”.
  • Var; [room] by sofie -studio. Odinvägen 1 i Lund
  • När: 21/3  kl 18.30
  • Pris: 495 kr inkl. mingelmat & dryck.

Kursen innehåller 45 minuters föreläsning om; Årets trender & färger, hur man kombinerar olika material, lilla belysningsskolan samt en genomgång av de vanligaste inredningsstilar. Därefter jobbar vi kreativt med moodboards och med min hjälp får du handledning, konkreta tips och råd hur du skapar en röd tråd i ditt hem. Anmälan sker via mail till; sofie@roombysofie.se  eller i ”kontakta-mig-fältet” här bredvid. Väl mött! // Sofie 

Bilder: room by sofie

4 reaktioner på ”Reportage i Metro Bostad; Inredningskurs”

  1. Såå kul med all positiv uppmärksamhet du fått-får! Sofi! Har tydligen missat artikeln i Metro. Grattis i a f till att du nått dit du är! Du är superduktig! 😀

  2. Pingback: Hej ny vecka! | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *