Hej ny vecka!

Antar att det är många som bänkat sig på jobb idag, med blandade känslor. Men bara för jobb sätter igång innebär det inte att sommaren är slut. Kvällarna är ljusa och fortfarande varma. Frågar du mig så är den bästa tiden att vara på stranden efter kl 15. Folk har börjat gå hem och solen är inte så stark. Augusti bjuder alltid med roliga fester och själv har jag lite klänningsdilemma till alla tillställningar vi är bjudna på 🙂 .

Nåväl nu kickar vi igång veckan. Idag har jag en dag på kontoret. Det blir lite textbearbetning, nytt bokföringsprogram ska jag bekanta mig med och så ska jag planera in datum för höstens kurser. Ni är några som hört av er och undrat över datum för kursen; Hitta din personliga inredningsstil. Är du intresserad av att lära dig mer hur du kan inreda hemma? Läs mer och se bilder HÄR. Fin dag till er alla! Kram // Sofie 

Bild: room by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *