Animal mask från HAY

Ni som följt mig ett tag vet att jag gärna kryddar min inrednings med lite udda inredningsdetaljer och loppisfynd. Mitt senaste tillskott är sex djurmasker från HAY som nu ska placeras ut på en väl vald vägg här hemma. Provlägger på golvet och velar fram och tillbaks. Lovar visa när de är uppe! Idag har jag ställt in kursen (flyttad till 18/4) då snökaos råder i skåne. Denna vintern alltså….suck!

Nåväl nu hoppas jag bli peppad av Maria. Lunchmöte väntar på Ideon Gatway. Ni vet den här godingen som jag skrev om. Nästa vecka skeppas den till Sverige! Fortsatt fin dag! Kram // Sofie 

Bilder: HAY och room by sofie

3 thoughts on “Animal mask från HAY”

  1. Pingback: Get the look: Viktor Rydbergsgatan - Trendenser

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *