Lyft din inredning med tapet.

I ett av förra veckans pressmeddelande låg nya tapetkollektionen Nostalgic. Frågar du mig så är tapeter det bästa och kanske enklaste sättet att skapa kontrast med, både i offentlig miljö men också hemma. Fototapeter ger en riktig kick och får ibland inredning att flyga. Tänk vad platt och trist denna ”lilla sittgrupp” nedan hade sett ut med en vitmålad vägg bakom. Med fototapet slipper man också all huvudbry med tavlor och annan dekoration som ibland kan vara svår att få till. Här ser ni ett urval av mina favoriter ur kollektionen Nostalgic.

Nu ska jag hämta upp min assistent Josephine och kosan styr vi mot Malmö. Det blir först hårt jobb sen lunch. Lite nya projekt på gång som jag avslöjar nästa vecka! Snacka om att jag njuter när solen bländar mig, värmer upp mig inifrån och utifrån! Någon som känner samma? Ha en fin dag friends! Kram // Sofie 

Pressbilder: Mr Perswall

2 reaktioner på ”Lyft din inredning med tapet.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *