Davidshallstorg 3

Idag fick jag länken till objektet jag stylade förra veckan. Alltid lika spännande att se hela bildserien och känna av hur fotografen tolkar stylingen. Jag blev väldigt nöjd och jag tycker att mixen av parets mörka lite koloniansk-inspirerande inredning i kombination med moderna stolar, material och färgerna blev kanon. Det viktigaste när jag homestagar ett objektet är att det blir skräddarsytt och att det inte känns som det är samma möbler som far runt från det ena objektet till det andra. Det är liksom mina ledord!

Är du kanske intresserad av 3 rok på en av Malmös bästa adresser så är det visning nu på söndag, hela objektsbeskrivningen och fler bilder hittar du HÄR. Finfin fredag på er! Kram // Sofie 

Bilder: via Bo-laget.

13 reaktioner på ”Davidshallstorg 3”

 1. Verkligen snyggt! Jag har klurat lite på just detta, hur du lyckas styla alla objekt utan att ha mängder av möbler på lager. Grattis på 10-årsdagen förresten! Kram

 2. Jättefint! Kul med lite mer färg än vad man är van att se, gör det mycket mysigare! Var har du fått tag på den stora rislampan i vardagrsummet? Har letat som en galning efter en sån men hittar aldrig en perfekt!

 3. Pingback: Nu utökar jag min verksamhet... | [room] by sofie

 4. Pingback: Jag har bestämt... | [room] by sofie

 5. Verkligen kul att se sin fina gamla lägenhet .
  Om du gillar mitt utförda arbete ( målningen) är du verkligen välkommen att höra av dig om du behöver hjälp med målning någon gång.
  Med vänlig hälsning,
  Fredrik.

  Målerifirma Fredrik Nilsson
  0707-775242

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *