Så mycket bättre…

…tycker jag inredningen blir, när man vågar löpa linan ut. När man vågar satsa på rutiga golv (…om man nu gillar det!) och personliga tapeter. När man ser möjligheter att inreda en liten pigkammare till ett mysigt barnrum. När man mixar upp slitna möbler fulla med historia och adderar de där trendiga, rätta moderna detaljerna. När man är kreativ med små medel. Ah, detta hemmet gjorde min morgon! Snacka om att jag kom i rätt ”muuuuud”! Fler fina bilder hittar du HÄR. Kram // Sofie

Bilder: via Stadshem

7 reaktioner på ”Så mycket bättre…”

  1. Hej Sofie,

    Jag vill bara säga att jag tycker din blogg är himla trevlig och att jag gillar att även LÄSA den, det du skriver är alltid lärorikt och intressant till skillnad från så många andra bloggar där jag mest tittar på bilderna. Tack för att du tar dig tid och formulerar vettiga inlägg!

  2. Vilken galet snygg lägenhet!
    måste in och kolla på fler bilder sen, smög bara in här på din sida när jag kände att jag behövde en micropaus på jobbet 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *