Dukningstips; Rum Hemma

Slutet på denna vecka har jag varvat homestaging i Lomma med luciafirande, julfester i Lund och födelsedagskalas i Dalby. Ikväll bär det av mot Ystad och glöggmingel står på schemat. Jag gillar verkligen december och att det händer saker i princip hela tiden. Det är jag det!!! 🙂 Idag får ni vackra inspirationsbilder på dukningar som går i ungefär samma stil som jag homestagat; Naturmaterial möter zink och sobra färger. Det går väldigt bra att julpynta i dessa fina material och vill du ha mer inspiration och tips på hur man dekorerar och inreder inför jul ska du springa iväg efter senaste numret av Rum Hemma. Där får ni mina och några andra duktiga bloggares bästa tips inför jul. Tack alla ni som kommenterat och hört av er på bilden nedan. Jag är minst sagt överväldigad av alla fina heja rop!

Tack igen och fin fredag! Kram // Sofie 

Bilder; Femina.dk

3 reaktioner på ”Dukningstips; Rum Hemma”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *