Min mässmonter.

Check, check och check! Ja, nu är näääästan min “att-göra-lista” inför morgondagens mässstart avbockad. Ikväll få ni ett litet #instacollage# med bilder från min monter. Så här såg det ut innan jag lämnade arenan. Det blev en soffdel där man kan hänga och bläddra i böcker från mitt inredningsbibliotek samt ett bord där jag kommer köra “moodboard-workshop”. Hur vill du egentligen ha det hemma? Min vision är att guida dig att hitta just din inredningsstil och skapa ditt drömboende! Bokar du dessutom en inredningskonsultation under mässan, får du välja en valfri 50×50 kudde härifrån. Hoppas vi ses på mässan! Kram // Sofie

Bild: room by sofie via min instagram @roombysofie  

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

2 Comments

  1. Ok, rekommendera nu alla att köpa loppisprylar och skicka dem till min baklucka i parkeringshuset bredvid. Hoppas hinna in till dig en sväng också, lycka till! Kram!

  2. Det ser bra ut Sofie! Snyggt snyggt snyggt. Men jag hade heller inte förväntat mig nåt annat. Ses imorgon, lycka till idag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *