Hej från mässan!

Oj, vad kul och givande det är att ställa ut på bomässa! Tack alla ni fina som stannat förbi i min monter, lyssnat på mitt föredrag, bokat homestagingar, mailat och sms:at fina hejarop. Jag är lika glad som jag ser ut på bilden 🙂 ! Tack även bästa Lina (….som driver denna fina och färgglada blogg!) som hjälpte mig i min monter igår. En otroligt kreativ och duktig tjej som verkligen har talang för att kombinera färger som ingen annan! Vilka otroligt givande dagar och vilka fina människor jag mött. Det bästa är att jag har en dag kvar av det roliga, idag söndag! Hade du tänkt komma förbi så hittar du mig på scen kl 12. Då kör jag min 45 min långa föreläsning och inredning, belysning, färgsättning och så kommer jag prata lite om hur trenderna ser ut framöver. Ta hand om er och njut av dagen! Kram // Sofie

3 reaktioner på ”Hej från mässan!”

  1. Hej! Tack för dina fina ord. Det värmer ska du veta. Hoppas det gick lika bra idag som igår och kanske till och med ännu bättre. Se nu fram emot (det förhoppninsvisa) lugnet som ska innfinna sig för dig imorgon. Kram!

  2. Hej, ville säga att det var inspirerande att lyssna på ditt föredrag och även att få en pratstund med dig. Är ju inne på att utbilda mig inom inredning och homestageing. Du skulle ju kunna hålla kurser i det?? Innan dess håller jag ögonen på inredningsbloggar som du tipsade om. Tjingeling ifrån Annelie 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *