Att våga förändra med färg.

Bomässan kommer jag prata om Trender & inredning. Ni som läst bloggen och känner mig vet att färg såklart kommer vara ett stort ämne på agendan, men jag kommer även att prata om inredningsstilar och ge smarta tips om hur du kan förändra ditt kök med enkla medel. Imorgon kl 14 håller jag min första föreläsning. Vi har varit inne i en period, där allt gärna har fått vara ”Ljus & fräscht”. En helt fantastisk och skön stil om du frågar mig. Nu ser det dock ut som att vi är på väg mot en lite mer färgad vardag. Men det där med färg är inte helt lätt! Det gäller att hitta rätt kulör och en nyans som får den övriga inredningen att flyga. Färgsättningen här får bli veckans inspirationkick. Personligen håller jag inne ”gilla-knappen”! Det känns som om väggarna vill omfamna mig. Färgen ger inredningen en personlig touch och trivsam och varm känsla infinner sig. Att måla köket blått avskräcker nog en del, men just petrolblå är en färg som går ihop med den neutrala basfärg vi har i våra skandinaviska hem -svart, vitt och det träfärgade! Se även hur fint den gula accentfärgen kommer fram. Ett lätt sätt att lyfta sin inredning om man är sugen på en förändring hemma! Med denna bild önskar jag er en fortsatt fin dag! Kram // Sofie

Bild via Hemnet. Väggen är målad med Beckers Elegant Lackfärg matt, i kulören Signe 1320.

3 reaktioner på ”Att våga förändra med färg.”

  1. Ska bli så spännande att lyssna på dig på söndag!! Just nu är det färgsättning i skolan så det passar perfekt. Dock är jag fegare än feg i mitt eget hem… Dock ska några kelim kuddar få flytta in snart!

    Kör så det ryker på scenen! Lycka till:):)

  2. Men vad roligt med mässan! Måste klicka runt och se vart du håller till. Just petrol och gult är några av mina favoritfärger så jag trycker också på gilla-knappen, även om jag nog inte skulle våga mig på en sån mörk vägg här hemma.

  3. Pingback: Renoveringsobjektet; Status | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *