Inflyttning, nya tapeter och tack!

Vilka fantasiska kommentarer och hejarop ni lämnat i förra inlägget. Det värmer ska ni veta. Att ha eget företag är väldigt roligt, men slitsamt i perioder. När jag är inne i stressigt perioder (…som typ nu!) försöööööker jag omvandla det till positv energi. För jag är ju så otroligt glad över att olika uppdrag och inredningprojekt avlöser varandra. Ett av mina mål med min inredningsbyrå, är att ha så kul som möjligt på jobbet. Det kan låta konstigt att man kan driva business med den typen av mål, men jag tror faktiskt att det är då man levererar som allra bäst. Det gäller att vara positiv, öppen och flexibel i sitt tankesätt.

Idag börjar jag ”inflyttningen” på Bomässan. Det är nytt för mig och lite pirrigt såklart! Innan jag har alla mina prylar på plats i min monter känner jag mig iiiinte helt lugn kan jag säga 😉 !!! Men det är många timmar kvar och extra roligt är att så många bloggare och läsare hört av sig och ska besöka. Det ska bli skoj att ses IRL. Önskar er en fin dag! Vill du följa med bakom kulliserna finns jag på instagram som; roombysofie.

Kram // Sofie

Bilden är en pressbild från Mr Perswalls senaste kollektionen Expressions. Alla fina motiv hittar du HÄR.

4 reaktioner på ”Inflyttning, nya tapeter och tack!”

  1. Ah jag har helt missat att det är mässa i helgen, jag hinner tyvärr inte komma trots att det hade varit perfekt med tanke på att vi befinner oss mitt i husrenovering och flytt. Det finns ju säkert massor med tips och idéer att hämta där!

    Ha det så trevligt på mässan!
    kram /iris

  2. Ja, klart man ska ha kul på jobbet!!! Säg till mig när du vill anställa en assistent, jag kan många olika saker, lär mig lätt, gillar när det händer mycket och vill också ha kul på jobbet. 🙂 Vi se på fredag! Lycka till med förberedelserna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *