Hejdå 20-talsvillan!

20120828-090734.jpg

Igår tog jag skrivaren och de sista ”pryttlarna” som fyllt upp fönsterbrädorna i 20-talsvillan. Nu har jag flyttat min arbetsplats och idag ”går jag” för första dagen till jobbet och [room] by sofie -STUDIO. Nedan ser du ett kollage bilder som jag visade på instagram igår! Vill du också följa? Sök på; roombysofie Önskar dig en fin tisdag! Kram // Sofie

20120828-091158.jpg

Bilder: room by sofie via instagram.

3 reaktioner på ”Hejdå 20-talsvillan!”

    1. Ja det är SÅ skönt med en egen kreativ arbetsplats där man kan sväva ut och ha alla saker framme -alltid ;))! Kuddarna är lite blandat. Orange Flower -udda tina, den runda är från Oddbirds och den prickiga från Save my sofa. Kram kram Sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *