Hejdå 20-talsvillan!

Igår tog jag skrivaren och de sista “pryttlarna” som fyllt upp fönsterbrädorna i 20-talsvillan. Nu har jag flyttat min arbetsplats och idag “går jag” för första dagen till jobbet och [room] by sofie -STUDIO. Nedan ser du ett kollage bilder som jag visade på instagram igår! Vill du också följa? Sök på; roombysofie Önskar dig en fin tisdag! Kram // Sofie

Bilder: room by sofie via instagram.

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

3 Comments

  1. Spännande och kul att vara på plats!
    Vad är det för kuddar du har i soffan? Så snygga!

    • Ja det är SÅ skönt med en egen kreativ arbetsplats där man kan sväva ut och ha alla saker framme -alltid ;))! Kuddarna är lite blandat. Orange Flower -udda tina, den runda är från Oddbirds och den prickiga från Save my sofa. Kram kram Sofie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *