Tips; Kakla en vägg i hallen

Att vitt kakel fått ett uppsving igen, tror jag knappast någon av er missat. Det är en följd av det den industriella och ruffa trend som är högaktuell just nu. Dock har kaklet flyttat ut ur badrummet och allt oftare tycker jag mig nu se kaklade väggar i hallen. Det är inte bara ursnyggt, de är ju grymt praktiskt också. Bilderna visar en av mina favoritlägeheterna på bomässan Annedal 2012 i Stockholm, som jag besökte för någon vecka sen. Lägenheten är inred av bland annat duktiga stylisten Pella Hedeby. Den fina klädhängaren, som så smart fästes i taket är Annaleenas alster. En annan fiffig grej är att den trista elcentralen blivit gömd och målad i griffelfärg -perfekt med anslagstavla innanför dörren! Jag kan mycke väl tänka mig att kakla en vägg här hemma i 20-talsvillan. Hmm… ännu ett projekt på kö 😉 !!! Nu väntar inredningskonsultation och lite tapetleverans till kund. Ha en fin dag! Kram // Sofie

Bilder: room by sofie

6 reaktioner på ”Tips; Kakla en vägg i hallen”

  1. 🙂 Så superkul att du gillade lägenheten! Har lagt upp massa bilder från den idag men insåg nu att jag inte tagit en enda bild från hallen, så det här var toppen! Och tack för länken! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *