Hej Råå!

Idag tog jag och Daniella bilen till vår fina vän och bloggkollega Jannice. Vi har brainstormat, planerat nya projekt och samarbeten inför hösten samt druckit kaffe från sprillans nya Ostindiaservisen Floris som Jannice ”ringt in” eftermiddagen till ära. Bara en sån sak! Floris kommer finnas i butik fr. 1 september och kopparna som är rejält oversize blev succé direkt! Som den ”kaffe+mjölk” älskare jag är så hamnar de på önskelistan direkt. De var bara SÅ goda att dricka ur! Ulrika på PR-byrån Plodder var också med. En go tjej som jag haft kontakt med vid flera tillfällen, men aldrig träffat ”i köttet”! (…ja mamma, man säger så när man inte setts i verkligheten!) Jag glädjer mig så när jag träffar nya människor, samarbetspartners, kunder, företag och människor som bara är sig själva. Det är så kul att ha fina relationer ”på jobbet”. Det blir liksom mina kolleger. Vi hade en riktigt intressant eftermiddag. Önskar er fina läsare en fortsatt bra kväll och måtte vädret bara bli lite bättre nu. Jag slipper gärna att gå i gummistövlar imorgon! Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

7 reaktioner på ”Hej Råå!”

  1. Åh så mysigt det lät. Visst är det härligt att ha kontakt med lokala bloggkollegor, man behöver ju bolla idéer och tänka större än sig själv ibland.

    Jag är ju i Skånes krokar ibland eftersom jag har förlaget där. Ses gärna över en kopp nästa gång!

  2. Pingback: Idag lanseras; Designporten | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *