Snart till salu…

Som egen företagare är ordet ledighet en definition. ”Ledig” -det är man alltid och aldrig! som en leverantör skrev till mig på mail idag! Ellerhur var det bra formulerat? Nåväl, jag haft min första så kallade arbetsfria dag, tillsammans med barnen (…mannen jobbar en vecka till) men både på förmiddagen och på eftermiddagen blev det jobb. Bland annat var jag och tittade på två lägenheter i Alnarps gamla skola. En kåk som så smakfullt blivit ombyggd till fantastiska 1 ½ plans lägenheter, alldeles vid havet mellan Malmö och Lomma. Denna mäklarbyrån är det som ska sälja, efter att mina homestagingideér förmedlats vidare. Det är alltså inte jag som ska göra stagingen. Jag är ju ledig 😉 !!! Gotlänsk kalksten och putsade stenväggar är några av lägenheternas fina materialval, för att inte prata om takhöjden. Den måste ha varit på minst 3,5 meter. Men då både ”mina banditer” var med (6 och 2 år) samt vår ”lånehund” var det inte det mest optimala läget för fotografering. Bjuder er med vad mobilen har att erbjuda. Imorgon ska jag iväg på ett eftermiddags möte hos denna superbloggaren. Oh yes, planering inför hösten it is! Då kommer bästa farmor och passar kidsen…

Bilder: [room] by sofíe -via iphone

3 reaktioner på ”Snart till salu…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *