Uppladdning pågår.

Det händer massor på [room] by sofie just nu, samtidigt som barnen varit lediga och mannen bortrest. Jag har verkligen varit överallt och ingenstans denna veckan. Fast jag är kvinna och tycker mig klara av att ha många bollar i luften -kände jag mig otillräcklig på flera plan denna vecka. Också la bloggen av några dagar på kuppen. Nåväl, nu har jag och barnen varit några dagar i Hällevik där våra fina vänner har stuga. Alldeles intill, på tomten står en liten gäststuga -som de alltid så vänligt öppnar upp för oss. Tack! Väl tillbaka på hemmaplan igen, känns det som jag börjar komma upp med huvudet ovanför vattenytan igen. Underbar känsla och tänk vad gott lite miljöombyte gör för själen. Önskar er en fin-fin helg! Kram // Sofie 

Bilder: [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *