Ett mål jag jobbar mot…

Tack för alla grymma kommentarer i inlägget om renoveringsobjektet. Hantverakare är nu på plats och river och själv är jag i full gång med att kika på ytskickt till lägenheten. Era kommentarer är alla SÅ värdefulla och efter en snabb summering så verkar det som golven, bänkskivan i köket och badrummet är de ni känner är viktigast att lägga krut på! Senare idag ska jag bege mig ut till bygghandeln för att kolla på golv. Det lutar att vi lägger ett ljust mattlackat trägolv genomgående i hela lägenheten. Ja, så när som på badrummet såklart.  

Något som jag också funderat länge på och har som mål med min verksamhet, är att jag ska plåta mina homestagingobjekt själv. Att kunna lämna över objektet stagat och fotograferat till mäklaren skulle kännas så roligt. Jag vet att jag har en lååång väg dit, men att ha mål att jobba mot är verkligen härligt tycker jag! Surfade in HÄR för inspiration samt att kika på lite otraditionella mäklarbilder och fotovinklar. Bjuder på några av mina favoriter. Kram // Sofie

Bilder: via Fantastisk Frank

5 reaktioner på ”Ett mål jag jobbar mot…”

  1. Välkommen hem till oss igen för fototräning;) Vi älskar dina idéer, och alla som hälsar på också!

    1. Tack Anna och tack för fina ord. Kul att ni trivs och att redan förverkligat alla idéer. Alltid roligt när andra också gillar´t!!! Det skulle vara SÅ roligt att komma till er igen. Bokar upp ett datum i höst. Kram Sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *