Semesterprojektering.

Igår hade vi vår första officiella semesterdag. Förväntningarna var såklart höga och som vanligt blev inget riktigt som vi tänkt oss! Ni vet, man går runt lite på tå. Vädret var kass. Man slappnar av. Barnen var lätt rastlösa precis -precis som sina föräldrar. Oh yes 😉 !! För oss tar det alltid några dagar innan vi landar, hittar semesterlunket och får gjort de saker som ”vi-skulle-gjort-men-inte-blivt-färdiga”. Med andra ord en helt vanlig start på semester. Vädret just nu uppmanar ju att ”fixa hemma”. Så, så får det bli några dagar. Bilderna inspirerar mig dock att packa in familjen i bilen och sticka iväg på en road-trip. Paris, Amsterdam och Berlin lockar. Någonstans vill jag åka. Se något nytt -inspireras liksom! Sån är jag. Fin tisdag till er alla! Kram // Sofie

Bilder: via LivetHemma.se

2 reaktioner på ”Semesterprojektering.”

  1. Ja, bara ge sig iväg så där. Önskar jag var lite mer så spontan och inte så planerande.

    men jag blir väl mindre vuxen en dag jag oxå kan man hoppas.

    /Heléne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *