Stylad 20-talsvilla.

Ikväll har jag stylat upp vårt vardagsrum. Nej, nej, nej! Det ser inte ut så här normalt sätt. Varje fall inte innan barnen lagt sig. Då är det legoklossar, dockvagnar och andra leksaker som står för färgsättningen. Precis som det ska vara, med andra ord! Bilderna ska jag skicka iväg för ett kommande bildprojekt. Tokgillar mina rosa soffor (…är glad att jag vågade!) och visst är det fint att mixa ihop den rosa färgen med de grafiska tavlorna och kuddarna i soffan? Hoppas ni njuter av ljumna vårkvällar. Detta vårväder ger mig massor med energi och jag är SÅ glad att många nya läsare har hittat hit! Välkomna.

Bilder: [room] by sofie

14 reaktioner på ”Stylad 20-talsvilla.”

 1. Det här är bara så klockrent hemma hos dig vännen! Kul att du kör på din egen stil fullt ut.

  Spännade att det ska användas till ett bildprojekt också. Nyfiken! Kram Kram

 2. Alexandra Be

  Så snyggt!! Jag tycker det är snyggt med all industriell och vit inredning som ses i alla bloggar men själv faller jag alltid dit på färg färg färg, det får min puls att rusa 🙂 🙂

 3. Sofia Johansson

  Hej igen!
  Nu är jag på gång att äntligen köpa min rosa soffa. Blir en Söderhamn (Ikea) hörnsoffa, då vi är i stort behov av många sittplatser:-) Men tack i alla fall för erbjudandet att köpa dina. Men nu har jag ytterligare en fråga kring din fina inredning; mattan & puffarna. Vart kan jag hitta dem?
  Tack på förhand!
  Med vänlig hälsning,
  Sofia

  1. Hej Sofia! Söderhamn är SÅ fin! En av mina nya favoritsoffor faktiskt! Mattan är en gammal Ikea Fakse i mocka. Du får kolla blocket efter den… och puffarna kommer från Åhlens. Mvh // Sofie

   1. Hej! Tack snälla för ditt svar. Blir helt enkelt till att leta… Du vet ingen annanstans de har liknande mattor? Kände att det rosa & gråa blev väldigt fräscht, väldigt god smak! imorgon kommer Söderhamn:-)
    Mvh Sofia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *