Nya inredningsprojekt.

Då var jag tillbaka på hemmaplan igen. Det har varit två välarrangerade dagar om entreprenörskap i Göteborg -i samarbete med blandannat toppmoderna hotellet; Clarion Hotel Post. Som inredare och stylist tankar jag massor av inspiration i just hotellmiljöer. När jag är ute och föreläser om inredning, ljussättning och annat så uppmanar jag ofta att söka inspiration utifrån i tillexepel hotellmiljöer och restauranger. Inspireras stort och därefter skala ner det till hemmiljö-size.

Denna vecka drar jag igång inte mindre än tre nya inredningsprojekt. Det är två nya apotek som ska ses över och två spännande heminredningsuppdrag. Och såklart någon homestaging konsultation. Nedan ser ni ett axplock av bilder från hotellet och såklart så fastnade några av mina härliga bloggkolleger på bilderna. Fin tisdag önskar jag er! Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

3 reaktioner på ”Nya inredningsprojekt.”

  1. Pingback: Soffa de luxe | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *