Dagens outfit; Rosa jeans.

Från rosa soffor -till rosa jeans. Äpplet faller inte långt från trädet, eller vad är det man brukar säga. I måndags fick jag flera; ”Åh-vad-fina-jeans-du-har-kommentarer”. Det är såklart alltid roligt. Byxorna är köpta på Zara, t-shirt H&M och koftan kommer från Saint Tropez. Prickiga ”favorit-weekend-bagen” kommer från Noa-Noa och har minst fem år på nacken. Är det förresten någon mer än jag, som är tokglad över det färgglada modet som råder just nu? Jag känner mig mycket piggare och fylld av energi när jag har färg ”på mig”. Är övertygad om att vi påverkas av färger mer än vi tror.

Nu ska jag strax ut på homestagingkonslutation. Älskar när jag kan påverka och hjälpa familjer, att faktiskt höja värdet på sin bostad. Glad att många idag förstår att deras bostad behövs ses över, innan den läggs ut till försäljning. Bara små ändringar räcker ibland länge för att de ska bli stora skillander. Går du kanske i säljtankar? Lämna då ett meddelande här till höger -så hör jag av mig. Fin onsdag friends!

Bilder: [room] by sofie

1 reaktion på ”Dagens outfit; Rosa jeans.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *