Sjuttonde maj.

Hallå finingar! Vad hittar ni på med denna sköna söndag -norges nationaldag? Finns väl ingen som firar sin nationaldag som normännen. Linn -hur har ni det i Oslo egentligen? Alla ni som bor i mina trakter, vet att vädret spelar spratt idag. Tokvarmt och soligt ena stunden, andra minuten hagel (..stora som ärtor) regn och blåst. Vår terrass var helvit för en stund sen -jisses. Vad är det här? Vi vill ha det fina vädret NU. Eller förresten, de kan vänta tills lördag. Här hemma riggas det nämligen för fest. Inte mindre än ett femtiotal vänner gästar 20-talsvillan på lördag. Snälla ni, håll tummar och tår att vädergudarna är på vår sida.

Ikväll ska jag dock hålla mig inomhus. Väntar på mig gör Grand Hotel, tjejerna och förmodligen vitt vin och klassisk räkmacka, vi får se vad det blir. Lämnar er här med en skön vårbild från New York. Visst är den ljuvlig? Imorgon ska jag leta fram en efterfrågad bild som visar hela vår terrass. Kram // Sofie

Bild: http://rodeo.net/niotillfem/

7 reaktioner på ”Sjuttonde maj.”

 1. Hei Sofie! Har hatt en superfin nasjonaldag i Oslo, og nå sitter vi i bilen på vei til Skåneland og feiring på lørdag. Gleder oss!! Vi har hatt sol og blå himmel fra ettermiddagen av, så den satser vi på å ta med oss til Lund 🙂
  Nyt kvelden på Grand! Kramar

  1. Klart jag förtydligar. Hittade nu en kanonblogg-Niotillfem. Tack för att du gav dig till känna! Det är viktigt idag att bilderna har så rätt källa. En fin dag önskar jag dig Anneli.

   1. Ja hon har en fantastisk vacker blogg, kul du hittade den. Du har också en fin blogg läser den och inspireras av dina foton och inredningsjobb.
    Mvh Anneli B.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *