Köksplanering

Den här bloggen handlar om inredning och design. Ehhh, ingen som missat hoppas jag!? Min ambition är att visa välkomponerade vackra bilder, fyllda med inspiration som du sen på något sätt kan överföra och applicera i ditt hem. [room] by sofie är ju inte bara en blogg utan även en inredningsbyrå. Mina kunder är mäklarbyråer, privatpersoner och företag som behöver en hjälpande hand i olika inredningsprojekt!Just nu sitter jag och brainstormar kök till en kund. Jag har skissat upp en ny planlösning och botaniserar bland olika leverantörer. En tydlig kökstrend är att marmorn kommer i raketfart. Både som bänkskiva och som stänkskydd. Vi ser även hur köken blir mer integrerade och nästan inte längre ser ut som kök. Köket ska mer följa den övriga inredningen. Kvänum är ett varumärke jag gillar. Gedigen kvalité och en design som utmärker sig i sin enklhet. Delar med mig av några inspirationsbilder som jag just nu håller på att mappa upp…

Bilder: Kvänum.se

2 reaktioner på ”Köksplanering”

  1. Fantastiska kök! Själv håller jag på och ritar på vårt nya kök till vårt nya hus. Försöker få till det med praktikst inredning och nytänkande lösningar. Riktigt spännande. 🙂 Vi får se om vi vågar oss på marmortrenden dock.. 🙂

    Kram

  2. Välkommen in till mig på Noblessa (Baltzargatan 31 i Malmö) om du vill kika kök 🙂 Tyska kök med riktigt mycket kvalité för pengarna. Vi har tyvärr inte den roligaste hemsidan så köken bör ses IRL.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *