Dagens outfit; Färg.

Ja, och då tänker jag inte på hårfärgen. Imorgon ska jag till frissan, thank god! Idag ska jag däremot kuta runt i Malmös inredningsbutiker …jo, det faktiskt ett jobbuppdrag. Först blir det sedvanligt pappersarbete. På bilden har jag precis hoppat av cykeln efter att lämnat skatterna och på mig har jag min korallröda trenchcoat från Benetton, inköpt 2010. Jeans från Zara (…tokgillar blixlås & dragkedjedetaljer just nu) scarf vero moda och det senaste tillskottet i sko-garderoben -my first converse ever. Jo det är sant! När jag nämde det för killen på Radical Sport i Malmö sa han så här; -Har du inga converse så har du väl inte Facebook heller? Eeehh, vadå fördomar. Nåväl, en härlig ljusorange färg var det jag föll för. Tydligen en säsongsfärg. Han undervisade mig lite i ämnet och berättade att det släpps två ”limeted-editon-colours” varje säsong. Vad skulle jag gjort utan den informationen -liksom 😉 !!! Fin start på veckan vänner!  

Bilder: [room] by sofie

6 reaktioner på ”Dagens outfit; Färg.”

 1. Haha! Så rätt han har killen! Jag har varken FB el Converse! ☺ o tänker inte skaffa det heller! Tur att vi alla är olika…. Kram

 2. Converse funkar till allt. Gillar din färgglada stil! man blir glad av det. Är själv en sån som testar olika färger i affären men köper plagget i svart, blått, grått eller nån mer ”säker” färg. Älskar din frissa, supercool. Tack för en inspirerande blogg!!

 3. Hej Sophie!

  Gillar din klädstil och färger:)

  Ha en fin söndag:)

  Christel
  Har nu inhandlat kuddar och tyg (New York?) från Åhléns! tack vare svar från dig på min fråga till dig om ett av dina tidigare inlägg och kudden där. Så nööjd och snyyygt här hemma!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *