Landscape of Skåne.

En av mina favoritfärger är gult. Inte undra på att jag njuter och inspireras, när jag susar runt ute på vägarna här i skåne. Bilden tog jag på motorvägen mellan Höllviken och Malmö i fredags och visst är naturen i sitt esse just nu. Kan vi inte stanna klockan en vecka eller två? Kram // Sofie

Bild: [room] by sofie

8 reaktioner på ”Landscape of Skåne.”

  1. Hej!
    Här uppe i Stockholm-Uppsala-regionen har vi inte fått det så fint ännu. Du är välkommen upp om en vecka eller två så kan du få dra ut på njutningen något. 😉
    /AnetteR

  2. Ah vackert! Har fastnat rejält för gult jag med! Funderar på att plocka gult som accent i källaren. Förresten, blev så inspirerad av dina färgglada rosa brallor när vi träffades så jag slog till på ett par gröna. Så tack för tipset!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *