Nytt från Svenskt Tenn.

Igår gjorde jag Malmö. Ett av guldkornen på designfronten är såklart FORM Design center. Alltid intressanta utställningar, trevligt café och en shop som ger eftermiddagen en liten extra knorr. Just nu pågår dock renovering, medtag öronproppar!!! På första våningen visar FORM just nu godbitarna från möbelmässan. Passade mig perfekt då jag jag missade den i februari. Jag tog såklart lite bilder och jag väljer att visa Josef Franks nya textil för Svenskt Tenn. Vet ju att vi är många som gillar, inte sant?! Detta mönstret heter Rox & Fix ur serien100 Lin. En tunn linnekvalité som görs i fem olika mönster. Just Rox & Fix tycker jag känns lite ”nytt” (…designades i början på 40-talet, så det är kanske fel ord!) jag syftar på mönstret. Kikar ni på de fyra andra (Window, Butterfly, Primavera och Gröna fåglar) förstår ni vad jag menar.

Bilder: [room] by sofie

3 reaktioner på ”Nytt från Svenskt Tenn.”

  1. Jag gillar detta ”nya” tyg så mkt att jag nu har det på en smålandskasse från Svenskt tenn. I löv it! Får kanske ta en runda om Form och designcenter i helgen! Tack för tipset och trevlig helg.

    Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *