Förändra med tejp.

Vi är många som förälskat oss i tejp. Oh yes -jag är en av dem. Tejp-trenden är SÅ rolig. Att hålla i en tejprulle är för mig -förknippat med massor av kreativitet, snabb och rolig förändring. I denna bild har man gasat på ordentligt. Jag gillar verkligen hur man här töjer på proportionerna och de raka väggarna i denna annars ganska trista passage.

  

Bild: Skona Hem

10 reaktioner på ”Förändra med tejp.”

  1. Jag har sett denna bilden förut och jag blev lika inspirerad då som jag blir nu! Jag vill förändra enkelt med tejp i min hyresrätt- men vilken typ av tejp ska jag använda?? När jag kollade upp vad det finns för tejp verkar det som ingen tejp är gjord för att kunna sitta en längre tid utan att lämna märken efteråt. Så nu vet jag inte hur jag ska göra. Alla tips uppskattas! Hjälp

    1. Hej Lisa! Jag använder oftast eltejp och de har inte lämnat några märken ännu. De använder jag när jag homestagar nybyggnationer på målade väggar etc. Men även Washitejp ska fungera bra. Har inte så bra erfarenhet dock. Kolla in Henricks webshop, han säljer washi-tejp http://www.moltazdesignshop.se/sv/ eller så vilken bygghandel som helst för eltejp. Lycka till och kreativa kramar! Sofie

  2. Ramlade in här och blev så glad. För jag tänkte, där är ju hon. En av alla kvinnor på Bloggeventet!
    Och tack för tejpinspiration! Snyggt som attan! Är det svårt att få det rakt?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *